Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Saskia Baas geëerd met Sleepanker door Havenbedrijf Rotterdam

Rotterdam

Saskia Baas heeft het Sleepanker ontvangen voor haar rol tijdens de pandemie. Als directeur Publieke Gezondheid Rotterdam-Rijnmond heeft zij veel samengewerkt met het Havenbedrijf Rotterdam. Mede door haar inzet kon de Rotterdamse haven blijven functioneren.

1 / 1
Saskia Baas krijgt Sleepanker van René de Vries. (Foto: Ries van Wendel de Joode)

Saskia Baas krijgt Sleepanker van René de Vries. (Foto: Ries van Wendel de Joode)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook