Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Caterpillar biedt complete range Stage V-motoren

PAPENDRECHT

Pon Power komt met een complete serie Caterpillar Stage V-motoren voor de binnenvaart. De eerste motoren worden in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht. Pon Power heeft al 20 motoren besteld. Ze worden af fabriek geleverd. Maar Pon Power kan dit jaar ook nog steeds CCR2-motoren leveren en doet onderzoek naar methanol als alternatieve brandstof.

1 / 2
De Caterpillar 3512 E met SCR-katalysator en roetfilter. (Foto's Pon Power)

De Caterpillar 3512 E met SCR-katalysator en roetfilter. (Foto's Pon Power)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook