Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bergingsbedrijf Mammoet schikt met OM in omkopingszaak

Den Haag

Mammoet Salvage en vier andere Nederlandse bedrijven zijn na beschuldiging van corruptie of omkoping tot een schikking gekomen met het Openbaar Ministerie (OM) van ruim 41 miljoen euro. De boete voor Mammoet bedraagt 975.000 euro.

1 / 1
Mammoet Salvage was een dochteronderneming van SHV (Foto Mammoet)

Mammoet Salvage was een dochteronderneming van SHV (Foto Mammoet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook