Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bemanning Ever Given vreest gijzeling door Suez-autoriteiten

CAÏRO

De bemanning van de Ever Given verkeert al weken in onzekerheid over hun aflossing. De 25 bemanningsleden vrezen dat zij als menselijk losgeld dienen in het conflict tussen de Ever Given en het Suezkanaal, zo laten vakbonden weten na een bezoek aan het gestrande containerschip. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
De ITF-delegatie komt aan bij de Ever Given voor een bezoek om het welzijn van de bemanning te peilen. (Foto ITF)

De ITF-delegatie komt aan bij de Ever Given voor een bezoek om het welzijn van de bemanning te peilen. (Foto ITF)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    what s new.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook