Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Politiek klampt zich vast aan hype van waterstof en elektrisch’

DEN HAAG

Europarlementariër Caroline Nagtegaal-Van Doorn (VVD) is deze maand benoemd tot rapporteur van een initiatiefrapport over de binnenvaart. Dat betekent dat ze namens het gehele Europees Parlement concrete aanbevelingen aan de Europese Commissie gaat doen voor een toekomstbestendige binnenvaartsector. Ze neemt hierbij vergroening, digitalisering, modal shift, financiering, havens en stedelijke mobiliteit onder de loep.

1 / 1
Caroline Nagtegaal-Van Doorn. (Privéfoto)

Caroline Nagtegaal-Van Doorn. (Privéfoto)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook