Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kilometerborden Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl opnieuw genummerd

DELFZIJL

De kilometerborden langs de Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl (HLD) zijn vervangen en opnieuw genummerd. De borden, die de scheepvaart gebruikt voor locatiebepaling, zijn volgens Rijkswaterstaat nu coherent voor de hele vaarweg.

1 / 1
Kilometerbord 27 bij de Oostersluis in Groningen. (Foto Rijkswaterstaat)

Kilometerbord 27 bij de Oostersluis in Groningen. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook