Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Waterstofleiding in haven Rotterdam in de maak

Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam en de Gasunie maken vorderingen met de plannen voor een waterstofleiding in de haven van Rotterdam. De initiatiefnemers willen een zogeheten open acces-leiding aanleggen waar bedrijven die waterstof willen gebruiken op kunnen aansluiten.

1 / 1
Bij voldoende animo voor de waterstofleiding zou die in 2024 in gebruik kunnen zijn (Foto: Kees Torn / Havenbedrijf Rotterdam)

Bij voldoende animo voor de waterstofleiding zou die in 2024 in gebruik kunnen zijn (Foto: Kees Torn / Havenbedrijf Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook