Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdam haalt Breakbulk Europe 2022 naar Ahoy

ROTTERDAM

Rotterdam Ahoy, Rotterdam Partners, gemeente Rotterdam en de Rotterdamse haven halen de beurs Breakbulk Europe naar Ahoy. Het wordt de eerste keer dat de grootste beurs voor projectlading en stukgoed wordt georganiseerd in de Maasstad.

1 / 1
Rotterdam is een belangrijke sleutelstad voor breakbulk. (Foto SAL Heavy Lift)

Rotterdam is een belangrijke sleutelstad voor breakbulk. (Foto SAL Heavy Lift)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook