Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tuchtcollege: Kapitein en stuurman verantwoordelijk voor dood matroos

AMSTERDAM

Toegeven aan tijdsdruk die de lokale agent oplegde, is een belangrijke oorzaak van een dodelijk ongeval aan boord van de Nederlandse bulkcarrier Zealand Rotterdam. Dat zegt het Tuchtcollege voor de Scheepvaart in Amsterdam in een uitspraak die begin deze maand werd gedaan.

1 / 1
De Zealand Rotterdam (Foto OVV)

De Zealand Rotterdam (Foto OVV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook