Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wat de politieke partijen voor u hebben gedaan

DEN HAAG

De parlementsverkiezingen komen eraan, maar welke partij maakte zich de afgelopen vier jaar hard voor de scheepvaart? Weekblad Schuttevaer zocht uit  wat de 13 grootste politieke partijen in de Tweede Kamer de afgelopen vier jaar voor de maritieme sector hebben betekend en of ze zich aan hun verkiezingsbeloften hebben gehouden. Want belofte maakt schuld. Er zijn natuurlijk altijd meerdere redenen om te kiezen voor een bepaalde politieke partij, maar dan weet u in elk geval hoe deze partijen over de binnenvaart denken.

1 / 2
HH.Dual fuel 2 takt motor maakt grote handelsvaart schoner WinGD 12X92DF

HH.Dual fuel 2 takt motor maakt grote handelsvaart schoner WinGD 12X92DF

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • daisy

    NIETS NIETS EN NOG EENS NIETS, en dat gaan ze ook niet doen.

    Overheden zijn corrupt incompetent en ROT TOT OP HET BOT

    G M Noldes

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook