Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Staandwantvissers aangepakt door nautische boa’s

SCHEVENINGEN

Vissers lappen het verbod op vissen met staandwant ter hoogte van de Scheveningse boulevard en rondom de havenhoofden aan hun laars. Reden voor de gemeente Den Haag om gespecialiseerde boa’s in te zetten die erop moeten toezien dat het visverbod wordt nageleefd.

1 / 1
BPQ 2109 Staandwantvissers worden aangepakt door nautische boa's

BPQ 2109 Staandwantvissers worden aangepakt door nautische boa's

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • deltavis

    Partij van de Dieren is knettergek. Er is nog nooit een zwemmer of surfer in de problemen gekomen. Er zijn nauwelijks zwemmers, alleen strandgasten die pootjebaden. Wanneer je zwemt, zwem je horizontaal en kun je nooit en te nimmer verstrikt raken met een op de bodem dwarrelend net. Net als dat zwemmers ook niet tegen een op de bodem liggend anker aan kunnen zwemmen. PvdD vergeet dat Scheveningen nog steeds een vissersplaats is. De partij kan zich beter inzetten voor het reduceren van achtergelaten plastic afval op het strand. Daar bewijzen ze de natuur een dienst mee.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook