Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CTT Almelo barst uit zijn voegen en begint aan uitbreiding

ALMELO

De haven op het XL Businesspark aan het Twentekanaal in Almelo is toe aan uitbreiding. Combi Terminal Twente (CTT) opende naast de hoofdvestiging in Hengelo in 2017 een op- en overslagterminal in Almelo, maar nu al dreigt daar ruimtegebrek te ontstaan. Plan is nu de naastgelegen openbare laad- en loskade bij CTT te trekken en aansluitend in zuidelijke richting een nieuwe openbare laad- en loskade te realiseren.

1 / 1
Combi Terminal Twente aan het Twentekanaal in Almelo heeft drie jaar na de opening al meer ruimte nodig voor containeroverslag en neemt ook de nu nog openbare laad- en loskade in gebruik. (Foto Port of Twente)

Combi Terminal Twente aan het Twentekanaal in Almelo heeft drie jaar na de opening al meer ruimte nodig voor containeroverslag en neemt ook de nu nog openbare laad- en loskade in gebruik. (Foto Port of Twente)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook