Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronacrisis heeft weinig impact op cijfers Port of Moerdijk

MOERDIJK

Port of Moerdijk heeft een nieuw record behaald in de overslag van containers. In coronajaar 2020 wist de containeroverslag met 17% te groeien. ‘De haven bewees afgelopen jaar des te meer van groot belang te zijn voor Nederland en onze Europese verbindingen’, aldus directeur Ferdinand van den Oever.

1 / 1
Port of Moerdijk wist goede cijfers te scoren in 2020, ondanks de coronacrisis. (Foto Port of Moerdijk)

Port of Moerdijk wist goede cijfers te scoren in 2020, ondanks de coronacrisis. (Foto Port of Moerdijk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook