Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column EOC: ‘Bij een onderlinge verzekeraar zorg je goed voor elkaar’

ZWIJNDRECHT

EOC is een onderlinge verzekeraar. Dat woordje onderling zeggen we soms haast achteloos. Toch is dat onderlinge een kompas waar wij als scheepsverzekeraar al sinds 1835 op varen. Toen werd onze oudste rechtsvoorganger “De Onderlinge Vriendschap (DOV) Scheepsverzekeringen” opgericht. Prachtige naam hè? Dekt de lading heel goed.
1 / 1
Martin Visser, directeur van EOC Scheepsverzekeringen

Martin Visser, directeur van EOC Scheepsverzekeringen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook