Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Limburg Express gaat opschalen naar versie 2.0

ROTTERDAM

European Gateway Services (EGS), Barge Terminal Born en de Danser Group, die samenwerken in de Limburg Express, gaan hun binnenvaartverbinding opschalen. Op de lijndienst Born, Venlo en ECT Delta wordt binnenkort een extra koppelverband toegevoegd.

1 / 1
De Hermina vaart voor de Danser Group op de binnenvaartverbinding Limburg Express. (Foto Danser Group)

De Hermina vaart voor de Danser Group op de binnenvaartverbinding Limburg Express. (Foto Danser Group)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook