Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ministerie gaat met brancheorganisaties praten over bijmengverplichting biodiesel

DEN HAAG

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil met de binnenvaartbranche praten over de uitvoerbaarheid en het tempo van het bijmengen van biodiesel. Dat antwoordt het ministerie dinsdag 12 januari op vragen van Schuttevaer over de brandbrieven van de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) en de bunkerbedrijven.

1 / 1
De bunkerbranche maakt zich grote zorgen over bunkertoerisme. (Foto Slurink)

De bunkerbranche maakt zich grote zorgen over bunkertoerisme. (Foto Slurink)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook