Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis neemt Brits Rever Offshore (Bibby) over

Papendrecht

Maritiem dienstverlener Boskalis breidt uit op de markt voor constructie- en onderhoudswerk op zee. Daarvoor neemt het concern uit Papendrecht de activiteiten over van het Britse Rever Offshore, het voormalige Bibby Offshore. Door de deal krijgt Boskalis onder meer twee duikondersteuningsvaartuigen.

1 / 1
Rever Polaris

Rever Polaris

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook