Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Boskalis neemt Brits Rever Offshore (Bibby) over

Papendrecht

Maritiem dienstverlener Boskalis breidt uit op de markt voor constructie- en onderhoudswerk op zee. Daarvoor neemt het concern uit Papendrecht de activiteiten over van het Britse Rever Offshore, het voormalige Bibby Offshore. Door de deal krijgt Boskalis onder meer twee duikondersteuningsvaartuigen.

1 / 1
Rever Polaris

Rever Polaris

Rever is van oudsher actief op de Noordzee vanuit Aberdeen (Verenigd Koninkrijk) en heeft een sterke staat van dienst. Door deze transactie verkrijgt Boskalis twee diving support vessels, waarvan één volledig eigendom is (Rever Polaris) en een tweede gecharterd is (Rever Topaz).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Rene Quist/ANP)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook