Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kapiteins African Mercy vragen om versterking

TENERIFE

Het hospitaalschip Africa Mercy van de hulporganisatie Mercy Ships staat de komende maanden onder bevel van kapitein Djurre Jan Schutte. Het schip telt 400 bemanningsleden, die zich belangeloos inzetten voor gezondheidszorg in landen waar het aan bijna alles ontbreekt. Nobel werk van een team dat versterking behoeft.

1 / 1
Kapitein Djurre Jan Schutte op de brug van de Africa Mercy.

Kapitein Djurre Jan Schutte op de brug van de Africa Mercy.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook