Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Rotterdam: duidelijkheid brexitdeal goed

Rotterdam

Het is goed dat er meer duidelijkheid is nu de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk een handelsovereenkomst hebben gesloten. Dat zegt het Havenbedrijf Rotterdam. De deal betekent echter niet dat bedrijven zich niet meer moeten voorbereiden, want ondanks het akkoord gelden vanaf 1 januari 2021 douaneformaliteiten voor het goederenverkeer met het Verenigd Koninkrijk.

1 / 1
De haven van Rotterdam. ( Foto Andrey Sharpilo)

De haven van Rotterdam. ( Foto Andrey Sharpilo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook