Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Dam Shipping heeft nieuwbouwplannen op de plank

GRONINGEN

Het runnen van zijn rederij beleeft Jan van Dam als ‘één groot avontuur’. Dat begon een jaar of 30 geleden met zijn coaster Carolina. Nu is het familiebedrijf Van Dam Shipping met een vloot van acht schepen een gevestigde naam, met als basis het Groningse dorpje Spijk.

1 / 1
Reder Jan van Dam voor zijn woning en kantoor in het Groningse Spijk. (Foto Loek Mulder)

Reder Jan van Dam voor zijn woning en kantoor in het Groningse Spijk. (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook