Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Aanpak inbraken Kanaleneiland is zaak van Utrecht’

UTRECHT

De aanpak van de inbraken op binnenvaartschepen aan de kade van Kanaleneiland in Utrecht is een zaak van de gemeente. Dat antwoordt minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat op vragen van de VVD.

1 / 1
'De aanpak van de inbraken op binnenvaartschepen aan de kade van Kanaleneiland in Utrecht is een zaak van de gemeente.' (Foto Tessa Heerschop)

'De aanpak van de inbraken op binnenvaartschepen aan de kade van Kanaleneiland in Utrecht is een zaak van de gemeente.' (Foto Tessa Heerschop)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • J.G. Smeding

  Zaak van de gemeente. Tot zo ver akkoord. Maar als het zelfs van Zaanen niet lukte, wat voor een inbrekersparadijs gaat Kanaleneiland dan wel worden onder die eh, muts die daar binnenkort aantreedt. Een van de meest elitaire leden van de Partij van de Acht (zetels). Ofwel de Portemonnaie van de Ander. Kan voor ons eenvoudige ondernemers in de transportsector, waar het grote publiek weinig kennis van heeft, niets dan ellende uit voortvloeien. Nee, mij zie je daar niet liggen.

 • J.Teunisse

  De kwaliteit van de hoog intelligente uitspaken spat er vanaf bij deze Min. van verkeer en wat er staat. Volg de off topic toeslagaffaire en stel vast dat dit land verloren is. Reddeloos verloren door incompetie.

 • evanhuizen

  Die daar opstappen en de auto laten staan.

 • Lezeres

  Auto’s van cruisepassagiers???

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook