Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Optimisme voor volgend jaar

ROTTERDAM

In de zeevaart daalden de activiteiten, maar minder dan werd gevreesd. Voor 2021 wordt gerekend op een verbetering van de droge-ladingmarkt. De capesizers hadden dit jaar wel een zeer wisselvallig bestaan. In mei bedroegen de inkomsten ongeveer $ 2000 per dag om vervolgens te stijgen tot rond $ 34.000 per dag in oktober en daarna weer te dalen tot ruim $ 14.000 in november.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook