Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Garnalen goed vangbaar’

SCHEVENINGEN

De eigenaar van de Eurokotter TH-6 Johanna Cornelia raakte 31 december 2019 zijn pulsvergunning kwijt. Daarmee verloor Job Bout (61) een zekerheidje, want hoewel thuis in de garnalenvisserij, bood het pulstuig voldoende perspectief.

1 / 1
Korné Bout hanteert de afstandsbediening van de loslier. (Foto W.M. den Heijer)

Korné Bout hanteert de afstandsbediening van de loslier. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook