Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Trosbreuken: onderzoek of schutten in IJmuiden veiliger kan

AMSTERDAM

Het Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied (CNB) gaat bekijken of er maatregelen nodig zijn om het schutten in IJmuiden veiliger te maken. Het CNB reageert daarmee op een onderzoeksrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid waaruit bleek dat er opvallend vaak trossen breken in de IJmuiden.

1 / 1
Gebroken tros op de RN Privodino (Foto OVV)

Gebroken tros op de RN Privodino (Foto OVV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook