Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Venlo moet echte industriehaven worden

VENLO

De gemeente Venlo wil van de haven aan de Deltakade in Venlo een echte industriehaven maken. De haven moet een rol op Europees niveau gaan spelen en als logistieke motor fungeren voor Venlo. De gemeenteraad heeft 28 oktober met dit plan ingestemd.

1 / 1
In de haven van Venlo worden containers op een binnenvaartschip geladen. (Foto Ondernemend Venlo)

In de haven van Venlo worden containers op een binnenvaartschip geladen. (Foto Ondernemend Venlo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook