Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Politie vindt grote hennepkwekerij op vrachtschip in Werkendam

WERKENDAM

De politie heeft donderdagmiddag een grote hennepkwekerij ontdekt op een vrachtschip in Werkendam. Het schip lag aan de kade in een van de havens aan het Steurgat. In de kwekerij stonden ruim 2000 hennepplanten en honderden stekjes. Ook hielden ze een verdachte aan, het gaat om een 30-jarige man uit Woudrichem.

1 / 1
Het schip aan de kade in een van de havens aan het Steurgat (Foto politie)

Het schip aan de kade in een van de havens aan het Steurgat (Foto politie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • woutrina

    productie te water duidelijk niet de juiste weg

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook