Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #104 ‘Loflied op de langzaamloper (40) – Brons 8ED op de Limburgia’

MAASBRACHT

Sinds 15 augustus is oud-binnenvaartondernemer Roelof Fransbergen uit Maasbracht eigenaar van de legendarische sleepboot Limburgia.
1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • edlandsmeer

    Een uur eerder op om te smeren 🙁 maar wel mooi, een varend museum. Ik met toch wel blij dat die kar bij mij er uit is voor een moderne Mitsubishi, ik moet mij zelf dwingen om nog die mk in te gaan om af en toe de boel te kontroleren en altijd een droge bilge, niet meer die olie lekkerij en lekkende koelwaterpompen, wat je ook deed het was nooit dicht.

  • Industrie6d6

    Ze hadden bij Brons nooit aan de tweetakt moeten beginnen. Mooie machine!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook