Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vijftien claims naar aanleiding van stremming Wilhelminasluis

HAARLEM

De provincie Noord-Holland heeft naar aanleiding van de plotselinge stremming van de Wilhelminasluis in Zaandam in afgelopen juli en juli 15 schadeclaims ontvangen. De claims worden onderzocht en de provincie denkt begin oktober duidelijkheid te kunnen verschaffen hoe verder met de claims wordt omgegaan. Alle indieners van claims hebben daarover inmiddels bericht gehad.

1 / 1
Aan de Wilhelminasluis wordt door aannemer Heijmans nog steeds gewerkt. (Foto Heijmans)

Aan de Wilhelminasluis wordt door aannemer Heijmans nog steeds gewerkt. (Foto Heijmans)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook