Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tanker New Diamond aan de tros van Boka Expedition

COLOMBO

De Nederlandse sleepboot ALP Winger is erin geslaagd de door een machinekamerbrand getroffen mammoettanker New Diamond weg te slepen van de kust van Sri Lanka. Op 50 mijl uit de kust werd de VLCC overgegeven aan de zeesleper Boka Expedition van Boskalis.

1 / 1
De brand op de New Diamond brak 3 september uit na een ketelexplosie in de machinekamer. (Foto MarineTraffic)

De brand op de New Diamond brak 3 september uit na een ketelexplosie in de machinekamer. (Foto MarineTraffic)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook