Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Isolatie vat vlam in machinekamer Duitse styreentanker

ANDERNACH

De brandweerkorpsen van Remagen, Unkel en Erpel zijn donderdag 17 september uitgerukt voor een machinekamerbrand aan boord van een Duitse styreentanker. De schipperĀ  had echter de brand zelf al geblust.

1 / 1
De brandweer betreedt onder adembescherming de brandende machinekamer. (Foto brandweer Remagen)

De brandweer betreedt onder adembescherming de brandende machinekamer. (Foto brandweer Remagen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook