Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

1,3 miljard euro naar vaarwegen, Waal, Grave en Volkerak vallen buiten boot

ZWIJNDRECHT

Het Rijk steekt in 2021 1,3 miljard euro in vaarwegen, dat is 300 miljoen meer dan vorig jaar. Een deel van dat geld wordt gestoken in nieuwe infrastructuur, zoals de verruiming van de Twentekanalen, Sluis II op het Wilhelminakanaal en extra ligplaatsen op de Merwede. Hoewel het Centraal Overleg Vaarwegen blij is met de investeringen, moet er ook dringend geld naar de Waal, Sluis Grave en de Volkerak-sluizen.

1 / 1
Het Rijk trekt extra geld uit voor nog meer ligplaatsen langs de Merwede. (Foto Lievens)

Het Rijk trekt extra geld uit voor nog meer ligplaatsen langs de Merwede. (Foto Lievens)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook