Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boka Summit naar bulkcarrier Yasa Unity in nood op Indische Oceaan

DURBAN

De zeesleper Boka Summit is kort na het wegslepen en in diep water afzinken van het voorschip van de bulkcarrier Wakashio bij Mauritius, opnieuw in actie komen voor een in nood verkerende bulkcarrier op de Indische Oceaan. Deze keer de onder de vlag van de Marshall Eilanden varende Yasa Unity. 

1 / 1
De Yasa Unity. (Foto Vesselfinder)

De Yasa Unity. (Foto Vesselfinder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook