Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Watergebonden locaties langs de Rijn in gevaar

STRAATSBURG

De langdurige procedures voor het optimaliseren van de vaarwegdiepte op de Rijn staan de ontwikkeling van de waterweginfrastructuur in de weg en kunnen industriële ondernemingen ervan weerhouden zich langs de Rijn te vestigen.

1 / 1
De Midden-Rijn moet verdiept worden, maar dat is een complex proces. (Foto Werelderfgoedfoto's)

De Midden-Rijn moet verdiept worden, maar dat is een complex proces. (Foto Werelderfgoedfoto's)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook