Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

36 bemanningsleden Hurtigruten besmet met corona

Oslo

Zeker veertig opvarenden van twee Noorse cruiseschepen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Het gaat om 36 bemanningsleden en vier passagiers van twee boten van de cruisemaatschappij Hurtigruten, meldt het Noorse Instituut voor Openbare Gezondheid.

1 / 1
Hurtigruten met een vloot van zestien begon midden juni als eerste maatschappij weer met cruises. (Foto Hurtigruten)

Hurtigruten met een vloot van zestien begon midden juni als eerste maatschappij weer met cruises. (Foto Hurtigruten)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook