Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit-bergers terug naar poolgebied

LONGYEARBYEN

Bergers van Boskalis-dochter Smit Salvage zijn opnieuw in de Svalbard Archipel aan de slag gegaan met het weghalen van het wrak van de aldaar gestrande Noorse trawler Northguider. Nog niet eerder is in een zo noordelijk gelegen natuurgebied een dergelijke operatie uitgevoerd.

1 / 1
De trawler Northguider wordt ter plekke in grote stukken gezaagd. (Foto: Noorse Kustwacht/Kystverket) 

De trawler Northguider wordt ter plekke in grote stukken gezaagd. (Foto: Noorse Kustwacht/Kystverket) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook