Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wie is de grootste? Maersk voelt hete adem Cosco in nek

Rotterdam

De Deense rederij Maersk is nog steeds de grootste containervervoerder ter wereld. Maar Maersk voelt de hete adem van de Chinese staatsrederij Cosco in de nek. Dat valt op te maken uit het overzicht ‘The Millionaires’ van de maritieme dataleverancier Dynamar.
1 / 1
De kloof tussen Cosco en Maersk is net iets minder dan een miljoen teu. (Foto Cosco)

De kloof tussen Cosco en Maersk is net iets minder dan een miljoen teu. (Foto Cosco)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook