Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bij Simwave leer je varen onder arctische omstandigheden

BARENDRECHT

Wie zich als brugofficier of kapitein op een ijzige tocht naar de poolgebieden wil voorbereiden, kan sinds deze zomer bij het maritiem trainingscentrum Simwave in Barendrecht terecht. De onderneming wil hiermee beantwoorden aan een groeiende vraag van cruiserederijen, private expedities en eigenaars van superjachten.

1 / 4
Simulatoroefening met beeldprojectie op 360 graden rondom. (Beeld Simwave)

Simulatoroefening met beeldprojectie op 360 graden rondom. (Beeld Simwave)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook