Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronacrisis aan boord: Kiezen trekken en paardenraces

HAMBURG

‘We moesten tanden trekken bij twee van mijn mensen omdat we niet naar de tandarts konden’, vertelt kapitein Jens Boysen van de Emma Maersk in de haven van Hamburg waar zijn bemanning na 167 dagen op zee eindelijk van boord kan. Boysen was tijdens dit kleine half jaar op zee niet alleen tandarts, maar ook arts en entertainer voor zijn bemanningsleden.

1 / 1
Boysen was tijdens de 167 dagen op zee arts en tandarts en moest ook nog eens zijn bemanning entertainen. (Foto screendump YouTube/Global News)

Boysen was tijdens de 167 dagen op zee arts en tandarts en moest ook nog eens zijn bemanning entertainen. (Foto screendump YouTube/Global News)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook