Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuid-Afrikaan Harrison maakte het in Antwerpen 

Antwerpen

De terminaloperator DP World in Antwerpen krijgt op 1 juli een niewe CEO. Dirk van den Bosch volgt Rob Harrison op. Harrison focust voortaan op de ontwikkeling van het Europees binnenvaartnetwerk van DP World.

1 / 1
In 2018 ontving Rob Harrison van ESPA de award “Maritime man of the year”. (Archief Justin Gleissner).

In 2018 ontving Rob Harrison van ESPA de award “Maritime man of the year”. (Archief Justin Gleissner).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook