Marktinzicht

Aan de reis: week met weinig handel

De vrachtenmarkt in de vloeibare bulk had deze week een adempauze, veroorzaakt door een week lang van (net)werken in Londen. Daar had de International Energy Week plaats, waar spelers vanuit zowel de fossiele- als hernieuwbare energiemarkten elkaar vonden tijdens discussies, conferenties en borrels. Ook veel handelaren waren hier te vinden, wat leidde tot minder handel op de kantoren.

Olietanker Moezel
Een olietanker op de Moezel. Foto Shuttestock / Jiri Papousek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de reis: week met weinig handel | Schuttevaer.nl
Marktinzicht

Aan de reis: week met weinig handel

De vrachtenmarkt in de vloeibare bulk had deze week een adempauze, veroorzaakt door een week lang van (net)werken in Londen. Daar had de International Energy Week plaats, waar spelers vanuit zowel de fossiele- als hernieuwbare energiemarkten elkaar vonden tijdens discussies, conferenties en borrels. Ook veel handelaren waren hier te vinden, wat leidde tot minder handel op de kantoren.

Olietanker Moezel
Een olietanker op de Moezel. Foto Shuttestock / Jiri Papousek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer