Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opvallende dekcarrier BoldWind even in Rotterdam

ROTTERDAM

Op weg van Zhenjiang in China naar Floro in Noorwegen heeft de gloednieuwe dekcarrier BoldWind een bunkerstop gemaakt in Rotterdam. De jongste vlootaanwinst van United Wind Logistics (UWL) uit Hamburg was beladen met in China gefabriceerde windturbinebladen.

1 / 1
De gloednieuwe BoldWind bij vertrek uit Rotterdam. (Foto: PAS Publicaties)

De gloednieuwe BoldWind bij vertrek uit Rotterdam. (Foto: PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook