Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ravestein laat backhoe dredger Sarb te water

DEEST

De speciale backhoe dredger Sarb, die Scheepswerf Ravestein voor National Marine Dredging (NMDC) uit Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten heeft ontworpen en gebouwd, is in het Gelderse Deest gedoopt en te water gelaten.

1 / 1
Nog zonder kraan is de Sarb op 20 mei in Deest gedoopt en te water gegaan. (Foto Youtube)

Nog zonder kraan is de Sarb op 20 mei in Deest gedoopt en te water gegaan. (Foto Youtube)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook