Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dode vinvis in haven Vlissingen

VLISSINGEN

In de haven van Vlissingen is vrijdag 7 juni een dode gewone vinvis gevonden. Die was aangevaren en meegevoerd door een vrachtschip, dat aanmeerde in de Sloehaven. Het dier is ongeveer 16 meter lang en ligt inmiddels op de kade, klaar om onderzocht te worden.

1 / 1
Onderzoekers inspecteren de dode vinvis op de kade in Vlissingse. (Foto Robin Utrecht / Hollandse Hoogte)

Onderzoekers inspecteren de dode vinvis op de kade in Vlissingse. (Foto Robin Utrecht / Hollandse Hoogte)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook