Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EFM betaalt deelgenoten twee miljoen terug

DEVENTER

EFM Onderlinge Schepenverzekering u.a. betaalt haar deelgenoten twee miljoen euro premie terug. De premierestitutie komt bovenop een betaalde naheffing van P&I-verzekeraar Steamship Mutual. ‘De schadelast is in het afgelopen boekjaar door de bijzondere economische situatie aanzienlijk lager dan begroot’, zegt directeur Tom Boerema in een toelichting.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A.F.J. Rensen

    De schadelast is in het afgelopen boekjaar, door de bijzondere economische situatie, aanzienlijk lager dan begroot, zegt directeur Tom Boerema !! Er wordt 2 miljoen Euro uitgekeerd aan deelgenoten. Het zou misschien ook fideel zijn om, behoorlijk bewezen toegebrachte schade aan derden, door een uwer deelgenoten, wat nu al jaren door EFM wordt ontkend, te vergoeden.
    Mij bekruipt toch het gevoel dat het genoemde voordeel niet enkel aan de bijzondere economische situatie ligt !
    Antoine Rensen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook