Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Afbouwdiscussie over Zaanse Wilhelminasluis

ZAANDAM

Aannemer Heijmans krijgt de kolkvernieuwing van de Wilhelminasluis in Zaandam voor het aanbestede bedrag van 25 miljoen euro niet voor elkaar. Bij de provincie Noord-Holland zou nu een claim liggen voor 17 miljoen euro aan meerwerk, meldt een anonieme bron aan Dagblad Zaanstreek. De provincie ontkent het bestaan van zo’n claim.

1 / 1
Afbouwdiscussie over Zaanse Wilhelminasluis

Afbouwdiscussie over Zaanse Wilhelminasluis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.