Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Lady Hanneke voor doop naar huis

Delfzijl

Hanneke Nijhoff-Faber, weduwe van voormalig rederijdirecteur Marius Nijhoff, heeft zaterdag 14 september de nieuwe Lady Hanneke (IMO 9828352) van Wijnne Barends gedoopt. Ze is de eerste van zes identieke energie-efficiënte, 1A ijsversterkte schepen van ruim 4200 dwt die bij de Indiase werf Chowgule & Co in Goa worden gebouwd.

1 / 1
Doopster en naamgeefster mevrouw Hanneke Nijhoff-Faber (met bloemen) temidden van haar kinderen, kleinkinderen en familie voor de door haar gedoopte Lady Hanneke. (Foto Henk Zuur)

Doopster en naamgeefster mevrouw Hanneke Nijhoff-Faber (met bloemen) temidden van haar kinderen, kleinkinderen en familie voor de door haar gedoopte Lady Hanneke. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.