Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Royal IHC lanceert maritiem B2B-platform ShipSupport.com

Royal IHC heeft 2 november ShipSupport gelanceerd: het gloednieuwe e-commerce platform voor de maritieme industrie. Hiervoor heeft het de krachten gebundeld met zijn wereldwijde netwerk van vertrouwde leveranciers en biedt zo een geheel nieuwe ervaring aan zijn maritieme klanten.

1 / 1
Royal IHC lanceert maritiem B2B-platform ShipSupport.com

Royal IHC lanceert maritiem B2B-platform ShipSupport.com

Dit B2B-platform is volgens IHC ‘een regelrechte game changer’, het is gemakkelijk in gebruik en levert overal ter wereld hoogwaardige onderdelen. ‘Onderdelen bestellen zou een simpel en efficiënt proces moeten zijn dat je altijd en overal moet kunnen doen wanneer het jou uitkomt’, zegt Maaike de Rover, oprichter en drijvende kracht achter de corporate startup.

Online shoppen

‘Onze klanten zijn bekend met de nieuwe digitale wereld. Ze zijn vertrouwd met online shoppen bij Amazon of Bol.com. Dat is precies het idee achter ShipSupport.com. Inloggen om prijzen te kunnen zien of tijd verspillen aan een offerte opvragen is niet meer van deze tijd. Onze klanten kunnen zich zo richten op hun echte werk, goed werkend equipment en schepen zijn daarbij vanzelfsprekend.’

Dave Vander Heyde, CEO van Royal IHC, reageert zonder aarzeling op de vraag wat ShipSupport zo anders maakt dan andere e-commerce platforms binnen de huidige maritieme industrie: ‘De oplossingen van IHC komen altijd vanuit een gezamenlijk iteratief proces met onze klanten. We luisteren naar hun uitdagingen en behoeftes en bieden passende oplossingen, waarmee ze hun performance en inzetbaarheid kunnen maximaliseren.

‘Als wij een product op zo’n manier kunnen onderhouden dat het over de gehele levenscyclus van een schip of het stuk equipment meegaat, dan is de klant zeer tevreden. Een open en transparant e-commerce platform is iets nieuws in onze sector en ik ben ervan overtuigd dat het tijd is dat onze sector deze vooruitgang omarmt.’

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook