Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Europort: ScheGro BV

In de professionele vaart brengen schippers beroepshalve veel tijd door in een stuurstoel. De ene mens is de andere niet, maar stuk voor stuk moeten ze goed kunnen zitten. Lengte, gewicht, postuur zijn allemaal factoren die daarbij een rol spelen.

1 / 1
ScheGro BV

ScheGro BV

  • Europort 2017, Stand 2200

Daarom introduceert Scheepsbenodigdheden Groothandel ScheGro BV op Europort 2017 een groot aantal stuurstoelen in veel verschillende modellen en uitvoeringen.
Geïnteresseerd? U bent van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op onze stand, waar wij zoals vertrouwt een groot deel van onze uitgebreide collectie stuurstoelen zullen plaatsen. Neem plaats, wij beantwoorden graag uw vragen.
Wij doen echter meer dan alleen stuurstoelen. Als scheepbenodigdheden groothandel bieden wij u hoogwaardige producten voor competitieve prijzen. Wij leveren complete inventarissen voor nieuwbouwschepen en scheepsbenodigdheden voor bestaande schepen. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alles wat benodigd is op uw schip, met uitzondering van levensmiddelen. Bezoek ons en wij helpen u uw schip uit te rusten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook