Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Wallenius en Sol gaan samen in hout(producten)

GOTHENBURG

De Zweedse rederijen Wallenuis en Swedish Orient Lines (SOL) zijn samen net bedrijf Wallenius-SOL begonnen. Doel is gezamenlijk de activiteiten van SOL bij het transport van hout en daaruit vervaardigde eindproducten te versterken.

1 / 2
Wallenius en Sol gaan samen in hout(producten)

Wallenius en Sol gaan samen in hout(producten)

In een persbericht wordt gesteld: Wallenius heeft behalve van het varen met autotransporters en ro-ro schepen ervaring met het laten bouwen en managen van schepen. SOL heeft een grote portfolio in de Bosnische Zee waar uit Zweden en Finland hout(producten) wordt getransporteerd naar havens als Travemünde-Lübeck, Antwerpen, Zeebrugge en diverse Britse havens. Wallenius-SOL gaat zowel hout als van hout gemaakte eindproducten vervoeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook