Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Verandering Amerikaanse invoerrechten op goederen uit China

Papendrecht

Tot nu toe hadden de verhoogde invoerrechten op goederen uit China naar de Verenigde Staten nog niet veel invloed op de scheepvaart. Nu het aantal artikelen sterk wordt vergroot kan dat veranderen. Maar de Amerikaanse consument en bedrijven gaan het ook voelen en dat zal toch niet de bedoeling van de president zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook